RDI Grain Systems furnizează o gamă întreagă de echipamente şi sisteme complete pentru depozitarea cerealelor în ferme şi în aplicaţii comerciale mici cât şi pentru lucrul intensiv din cadrul silozurilor mari de cereale, a terminalelor portuare şi a industriei de procesare.

Furnizăm soluţii pentru sistemele de depozitare pentru produse precum: grâu, porumb, rapiţă, soia, orz, orez, floarea soarelui precum şi pentru alte materiale greu curgătoare precum peleţi de răşină, peleţi de lemn, hrană pentru animale sau diferite minerale. Indiferent de cantitatea necesară de depozitare, oferim proiectarea şi tehnologia de fabricare adaptată necesităţilor precum şi realizarea la cheie a proiectului.

Colaborarea strânsă cu firme prestigioase din Europa, Canada şi S.U.A a asigurat succesul acestei firme în România, numele RDI Grain Systems fiind asociat întotdeauna cu înalta calitate şi tehnologia de vârf în domeniul construcţiilor de silozuri şi a echipamentelor pentru transport şi procesare cereale.

RDI Grain Systems prin echipa proprie asigura montajul si punerea in functiune a tuturor echipamentelor furnizate conform standardelor şi normelor cerute de producători.
Asiguram antrepriza generală pentru proiectele furnizate, lucrând după proiectele proprii sau ale beneficiarului.

Avem permanent grijă ca produsele şi serviciile oferite de noi să fie de o calitate superioară, să oferim tehnologii de vârf şi asistenţă remarcabilă. Credem cu convingere că odata ce un client a achiziţionat un proiect de la noi, el va continua să se bazeze pe noi pentru proiectele lui viitoare. Din acest motiv vom depune toate eforturile pentru a mulţumi clientul dupa fiecare comandă.