Sisteme aerare cereale

Aerarea corespunzatoare este unul dintre cele mai importante procese intr-un sistem de depozitare a cerealelor si este esentiala pentru pastrarea calitatii produselor depozitate. Un sistem de aerare folosit corespunzator ajuta la controlul infestarilor cu insecte si a migrarii umiditatii, reducand deteriorarea cerealelor, salvand in acest mod bani. Sistemele de aerare pot fi instalate in instalatii noi sau in unele deja existente. Noi folosim tubulaturi metalice rigide, ondulate si perforate realizate din otel galvanizat de inalta rezistenta combinate cu ventilatoare centrifugale sau axiale de mare putere.

SISTEME AERARE

MODEL - DUBLU H

Toate modelele dublu H cu sisteme de aerare prin pardoseala sunt compuse dintr-o pardoseala plana cu panouri galvanizate, grinzi de sustinere, picioare de sustinere, coltare pentru grinzi orizontale, fasii perforate si piese pentru rigidizare.

AERARE PRIN PARDOSEALA

Sistemul de aerare prin pardoseala pe toata suprafata silozului este foarte usor de instalat. Nu sunt necesare pregatiri preliminare – pur si simplu asezati prefabricatele oferite de noi pe pozitie si apoi instalati pardoseala dumneavoastra. Sistemul nostru include panouri perforate cu gauri mici pentru a minimiza obturarea acestora.

PANOURI PERFORATE PENTRU USCAREA CEREALELOR

Panourile perforate asigura un montaj rapid in santier, o uscare uniforma a cerealelor si o curatare usoara. Panourile sunt asezate pe suporti de inalta rezistenta. Elementele structurale ale pardoselii sunt proiectate pentru un montaj usor pe santier.

AERARE SILOZURI CU FUND CONIC

Folosim tubulaturi metalice galvanizate, rigide, ondulate si perforate pentru aerarea silozurilor cu fund conic. Ventilatoarele montate la partea inferioara a conului directioneaza aerul in tubulaturile interioare pana la partea superioara a masei de cereale din siloz.

VENTILATOARE

VENTILATOARE CENTRIFUGALE

Oferim o gama completa de ventilatoare centrifugale, de turatie mica sau mare. Ventilatoarele centrifugale sunt realizate din otel galvanizat de inalta rezistenta si sunt rezistente la actiunea agentilor corozivi, au un finisaj deosebit si o durata mare de functionare. Corpul ventilatorului este format din cat mai putine piese posibil, pentru a creste rezistenta si a reduce numarul de imbinari care ar putea cauza probleme dezechilibrarii.

VENTILATOARE AXIALE

Ventilatoarele axiale livreaza o cantitate mare de aer, la o performanta maxima. Elementele ventilatorului sunt: corpul din otel galvanizat, palele turnate din dur-aluminiu si motor electric cu un consum mic de energie. Disponibile intr-o mare varietate de diametre si puteri ale motorului.