PASARELE

RDI Grain Systems are posibilitatea sa proiecteze pasarele si echipamente ce se pot uni sub orice unghi si inclinatie impuse de santier. Pasarelele pot fi proiectate sa sustina conveioare de orice latime si greutate specifice fiecarui sistem de depozitare.

Pasarelele sunt unite prin suruburi si confectionate din otel galvanizat, fiind disponibile in dimensiuni standardizate cu o deschidere libera de pana la 50’(15,25m). Fiecare pasarela include un culoar de acces larg, antiderapant. Sunt disponibile si pasarele pentru acces personal pe toata latimea.

Toate pasarelele sunt confectionate din otel galvanizat de inalta rezistenta cu protectie G115 (minim 350 grame/ m2 de zinc) si sunt disponibile cu adaosuri de lungime.

TURNURI DE SUSTINERE

Turnurile de sustinere din otel structural au designul adaptat cerintelor proiectului. Structurile modulare galvanizate cu sectiuni variabile pentru montaj rapid si simplu pot fi proiectate astfel incat sa indeplineasca diverse cerinte de rezistenta la vant si solicitari seismice.

Turnurile noastre de sustinere a elevatoarelor sunt proiectate cu o scara spiralata integrata si platforme ce sunt construite cu stalpi de rezistenta din otel, balustrazi si contrafise.