Snecuri pentru golire siloz

Snecurile de golire (maturatoare) sunt proiectate pentru curatirea finala a silozurilor cu fund plat pentru produse cu o curgere buna (grau, porumb, orz, alte cereale, granule, etc). Acestea sunt pornite imediat ce curgerea naturala a produselor s-a finalizat si se opreste dupa o rotatie de 360 grade in interiorul silozului.

GRAU

OREZ

ORZ

SOIA

PORUMB

RAPITA

ROATA DE AVANS PRINCIPALA

Robusta, tip tambur pentru asigurarea unei miscari de avans constante a snecului datorita aderentei la teren si a unui mecanism ingenios pentru prevenirea mersului inapoi.

GRINZI SUSȚINERE

Acestea asigură rigiditatea completă a șnecului și alinierea optimă pe toată lungimea acestuia. Un sistem de deschideri pe fața frontală este utilizat pentru a controla alimentarea conviorului.

SPIROGYRE "S"

Motorul electric se află în interiorul silozului, montat direct pe un reductor de transmisie care conduce șnecul. Sursa de alimentare este asigurată de un colector de curent rotativ. AVANTAJE: cerință redusă a spațiului global, simplitate, eficiență. Certificare II 2D 125 ° C

SPIROGYRE "SCD"

Motorul este sub siloz. Transmisia este realizată printr-un sistem cu curele de transmisie într-o carcasă închisă. AVANTAJE: Compatibilitate, la oprire, cu fluxuri gravitaționale foarte mari. Performanta ridicata. Întreținere ușoară. Certificare II 1 / 2D 125 ° C

CONVEIOR DE CURATIRE

Această opțiune, care este obligatorie pentru diametrele mari de siloz și produsele cu praf, eliberează de impurități roata principală de alimentare din exteriorul silozului.

PERII CURATITOARE

Această opțiune, combinată cu un fund plat al silozului, construit cu atenție , completează golirea reducand stratul rămas la o cantitate neglijabilă.

HIDRAULIC

Acest exemplu de know-how MORILLON în extracția de produse dificile combină structura unui șnec SPIROGYRE tradițional cu unitatea hidraulică utilizată pe HYDRASCREWS pentru cele mai dificile produse ale căror unghi de înclinare poate depăși ocazional 45 °. AVANTAJE: Cuplu mare, robustete și cerinte de spatiu reduse.

ROATA SUPLIMENTARA

Obligatorie atunci când diametrul silozului depășește 22 de metri, acesta este conectata mecanic la roata principală și optimizează timpul de golire.