Conveioare cu lant

Proiectate şi construite pentru a oferi o durată lungă de viaţă şi durabilitate cu întreţinere minimă. Complet închise, etanşe la praf şi cu o funcţionare silenţioasă asigură transportarea rapidă şi lină a materialelor în vrac. Lanţul transportor pentru condiţii grele dispune de racleţi cu faţa acoperită cu polietilenă UHMW pentru transmiterea mişcării fără alunecare relativă şi frecare redusă. Sunt disponibile modele orizontale şi înclinate.

Conveioare cu banda

Cu un design rigid şi unic format din oţel în totalitate galvanizat, acest conveior cu bandă oferă avantajul unor deschideri mari între suporti, combinat cu o înălţime joasa a profilului, acolo unde spaţiul este limitat. Oferind flexibilitate prin design, conveioarele sunt disponibile cu lăţimi variate ale benzii şi includ role de întindere a benzii. Canalele de fixare cu schimbare rapidă permit multe combinaţii de amplsare a rolelor.

Conveioare in forma de U

Toate modelele galvanizate în totalitate au un design al fundului conveiorului în formă de “U” pentru aplicaţii care necesită curăţarea completă a produsului transportat din depozit. Este posibilă o gamă largă de capacităţi prinselectarea dimensiunii jgheabului şi vitezei lanţului. Capacele acoperitoare sunt în două ape pentru a ajuta la prevenirea acumulării apei sau a umidităţii.