Uscatoare Legacy - 10 - 117 t/h

Uscatoarele de capacitate mare din seria Legacy pot fi utilizate pentru Uscare si Racire sau Numai Incalzire. Fiecare sectiune este echipata cu ventilator centrifugal cu doua intrari ale aerului, motor silentios si arzatoare de gaz Venturi cu modulare de flacara pentru o combustie maxima la orice temperatura de operare.

In plus, calitatea constructiei si pre asamblarea din fabrica usureaza montajul si scurteaza timpul necesar pentru aceasta. Designul modular permite adaugarea de module suplimentare ataunci cand este nevoie de o crestere a capacitatii de uscare.

Zone multiple de uscare

Ani de cercetare, dezvoltare și testare au condus la principiul zone de uscare multiple, care oferă pentru dvs. Flexibilitate de manipulare de cereale și a sistemului de management.

Cu zone de uscare multiple, temperaturile cele mai ridicate sunt aplicate celor mai umede cereale la intrarea in coloanele de uscare. Reducerea treptată a temperaturii finalizează procesul de uscare, îmbunătățește calitatea cerealelor și economisește energie.

În cazul în care este nevoie de mai multa răcire, zonele de căldură devin zone de răcire prin oprirea arzătorului. Uscatoarele M-C sunt dotate cu un arzător si în secțiunea de răcire, ceeace permite functionare numai pe căldură, racirea urmand a se face in afara uscatorului.